miércoles, 18 de febrero de 2009

Tokyo Majin

Actualizado con 2 episodios más !!
Hace ya un tiempo hablé de esta serie que me pareció bastante interesante, una historia algo rocambolesca, difícil de digerir, con seres de otras dimensiones y luchas muy bien realizadas.

La historia tiene lugar en Shinjuku, Tokyo. En primavera, un misterioso estudiante es transferido a la academia Magami. Su nombre es Hiyu Tatsuma. Ahi conoce a Horaiki Kyoichi del club de kendo, Daigo Yuya del club de lucha libre, Sakurai Komaki del club de Kyudo (arco japonés) y Misato Aoki presidente de la clase. Al juntarse las lineas del dragón se activaron y despertaron sus poderes personales. Desde ese día, monstruos llamados Onis atacan la ciudad de tokyo. Para proteger tokyo Tatsuma y sus amigos lucharán contra ellos.



Esta sería la primera temporada (existe una segunda) de sólo 14 episodios, y ahora gracias a ForosFreaky os dejo el primer episodio completamente en castellano (gracias al montaje de imagen en DVD+Sonido digital de la cadena de TV Buzz) y resubido para su descarga directa en una sola parte.


Próximamente subiré más episodios.
Saludos !!

5 comentarios:

Sara dijo...

L'estic seguint per cable. Ahir van penjar els episodis 15 i 16.

Els catorze primers, la primera temporada que esmentes, no sé si és tal. Però sí que és la primera sèrie: "la dimensió exterior". Ara ha començat la segona sèrie: "el puny ferotge".

Sí que és una mica difícil de pair. No sé quina mania tenen els japonesos amb dotar de superpoders criatures d'institut. No és que m'entusiasmi massa, però és que han deixat de posar-hi capítols d'una que sí que m'agradava: Mushi-shi, de la que ja n'has parlat. Han arribat fins al 2 i prou.

Sara dijo...

Uppsss... volia dir que han arribat fins al 26 i prou, del Mushi-shi.

Radix dijo...

Per cert, per quin canal ho emeten tot aixó?
De Mushi-shi tant sols hi ha 26 episodis totals.... es una gran sèrie (la tinc original amb una caixa de fusta i tot)
Jo seguiré veient aquesta Tokyo Majin, m'està enganxant prou...

Salutacions!!

Sara dijo...

El fan al Buzz, dilluns a les 19:40. Tot i que jo no tinc contractat aquest canal. El veig pel videoclub de cable, és a dir, ho puc veure quan vull i cada capítol tantes vegades com vulgui. Vaig conèixer Garo de la mateixa manera.

Anónimo dijo...

Hvala za intiresny Blog