jueves, 19 de marzo de 2009

What's In The Box?

Parece un corto, pero los rumores apuntan a una promoción viral de ¿Half Life 3?, quien sabe, el vídeo aparecido no hace mucho, de unos 9 minutos de duración está muy logrado con algunos efectos especiales interesantes.

En la web oficial tampoco detalla nada de lo que es realmente.... pero tiene pinta de campaña viral.
Espero que próximamente nos puedan ofrecer más detalles acerca de este fenómeno que está causando al menos curiosidad por saber de que se trata.

Aquí el espectacular vídeo:


Saludos!!

2 comentarios:

Sara dijo...

En la meva opinió, l'autèntic prota de la peça és la música. Tot i que, és cert que la imatge discontínua de bona part del vídeo el dota d'un dramatisme singular. Què és allò del final? Primer semblava un "bolet" dels dolents, després una nau extraterrestre camuflada.

I què vols dir amb això de campanya viral? Contra la grip o una cosa així? O viral informàtica?

Radix dijo...

Bé jo crec que aquell tipus de núvol es com un portal d'unalte dimensió on al final hi surt una espécie de nau extraterrestre.

El tema de campanya viral es referent a marketing o publicitat d'un producte, película, joc, etc... en diversos mitjans (sobretot amb webs o videos d'internet) a on es donen a conéixer detalls que poden ser part de la trama per encuriosir al personal o avegades per desorientar-lo també.... pero d'aquesta manera es crea una expectació inaudita que fa que investiguis i acabis treient les teves propies conclusions.....

Un director y creador de series molt conegut anomenat J.J.Abrams (la serie LOST o la actual FRINGE o la película CLOVERFIELD-MONSTRUOSO) ha creat un propi estil amb aixó de campanyas virals, i realment es bastant curiós.

Salutacions !!