miércoles, 4 de marzo de 2009

Karas

Otro impresionante Anime producido por la compañía Japonesa Tatsunoko Production para celebrar su 40th Aniversario.
Está dividido en 6 OVA's de las cuales los 3 primeros fueron emitidos durante el 2005 y los tres últimos en el 2007. Es una gran producción que fusiona la animación en 3D y 2D con un resultado realmente espectacular.

El canal Buzz emitió recientemente los 6 OVA's totales completamente doblados en castellano, y aquí me gustaría ofrecer y resubir en una única parte, la totalidad de episodios en Descarga Directa gracias al trabajo de nuevo, de la gente que colabora en ForosFreaky.


SINOPSIS:
Los mundos de humanos y demonios han estado superpuestos desde tiempo inmemorial y una mujer de nombre Yurine y sus sirvientes, los Karas, han mantenido el orden y el equilibrio correcto todo este tiempo entre los dos mundos. Sin embargo, finalmente los humanos han perdido los miedos hacia los habitantes de la oscuridad. Disgustado por esto, el Karas decide dar la espalda al orden que ayudó a mantener durante tanto tiempo y bajo el nombre de Eko conduce a un grupo de Mikuras, (demonios mecanizados) en el ataque final contra la raza humana. Un nuevo Karas se presenta como la última esperanza.


Descarga Directa:

Vistos los dos primeros OVA's decir que los Karas me han recordado inevitablemente a la excelente serie GARO con luchas entre armaduras increíbles y unos efectos visuales realmente impactantes.



Saludos!!

6 comentarios:

Sara dijo...

Ahir vaig començar a veure Karas al videoclub per cable (com ho faig amb Tokyo Majin) dos capítols dels tres que hi ha pujats fins ara. Si bé em dóna un respir, en el sentit que començava a estar tipa d'adolescents amb superpoders (pobre món, si això fos veritat!) encara no n'he pogut copsar realment de què va.

Observo l'acusada tendència que hi ha, en l'animació japonesa d'avui en dia, de moure's en diversos nivells/dimensions i en diverses línies de temps. Això hauria de permetre copsar una realitat més ampla que jo mateixa estic convençuda de que existeix en la vida real, però em perdo molt a l'hora de seguir-la. Potser els falta una mica d'habilitat a l'hora d'expressar-la (o bé jo sóc un totxo, cosa que és ben possible).

Trobo molt interessant la investigació policial que he vist fins ara, però l'actuació dels altres personatges principals és molt confusa, en el sentit que no sé copsar-ne una relació i, per tant, me n'oblido, perdent la possibilitat de "perdre'm" (valgui la redundància) el sentit de la continuïtat quan la relació es digni a aparèixer.

En aquest moment, per a mi és un autèntic embolic.

Radix dijo...

Estic bastant d'acord amb el que comentas... aquest Anime es un embroll considerable, i ha masses líneas argumentals que fan perdre's potser, per la manca de un guió millor treballat que fan que realment acabis de veure els 6 OVA's i només hagis disfrutat de les maravilloses tècniques d'animació 2D+3D i realment et preguntis si has acabat de entendre res del que has vist.

Tot i aixó siguen un Anime dels anomenats de curta duracció, es recomenable la seva visualització
encara que només sigui per gaudir dels moments d'acció que hi disposa.

Salutacions!!

Sara dijo...

Realment, l'animació és estupenda, i trobo molt encertada (dins del caràcter de la peça) la banda sonora. No és brillant per sí mateixa, però està completament feta al seu servei, és un element més del paisatge que li dóna el seu peculiar caràcter, realment t'hi situa.

Quan acabi de veure la sèrie (quants capítols són?) agafaré els OVA.

Gràcies.

Radix dijo...

La serie en si mateixa son els OVA'S que existeixen, o sigui que només hi ha 6 capítols.

Salutacions!!

xMeNux dijo...

Bajando, me han entrado ganas de ver de que va :)

Sara dijo...

Ja l'he acabat de veure... i reconec que alguns arguments secundaris se m'han continuat escapant. Però, saps, he trobat fortament emotius els dos capítols finals, m'han saltat les llagrimetes i tot!

Imaginació desbordada! Es nota que aquesta gent no té activades les faixes de la racionalitat que ens encorseten als occidentals. I no és una crítica cap a ells, sinó cap a nosaltres.

En resum: llevat del "gore", m'ha agradat, però l'hauré de tornar a veure per entendre el que m'ha quedat penjat.