miércoles, 25 de junio de 2008

Garo -La Bestia de la Noche Blanca- Parte II

En el primer episodio de este especial de televisión vimos el rescate de Jabi por parte de Kouga, aquí en el segundo episodio, Jabi toma un gran protagonismo y eso me encanta.

En esta segunda parte ya veremos las intenciones del "horror" Legoles, que no es otra que dominar el mundo con sus esbirros y derrotar a todos los enemigos que se interpongan..... Es uno de los horrores mas temibles y poderosos y lo veremos en todo su esplendor..., ni tan siquiera Garo junto con Zero y Tsubasa podrán en un principio con su ilimitado poder oscuro.

Pero vayamos por partes, desde el inicio del episodio ya vemos a Jabi totalmente integrada y enseñando sus secretos a la joven Rin, una chica especial como veremos a lo largo de todo este episodio.
Jabi, se da cuenta el porqué de su rescate ideado por el Monje Amón, y no es otra cosa que conseguir dar de nuevo poder a una daga que como veréis tiene que acabar con un "portal" que se abrirá para dar cabida al lado oscuro de manos de Legoles.

Tsubasa el Caballero blanco es muy orgulloso (incluso mas que Kouga) y claro, en mas de una ocasión chocarán sus impulsivas personalidades entre uno y el otro.... pero bueno, ya está Zero para separarlos. Me encanta la manera de que Kouga razona al final con Tsubasa el porqué de seguir luchando.

Veremos luchas impresionantes de los 3 Caballeros junto con Jabi para poder derrotar al poderoso Legoles y sus peculiares esbirros.
Y es que en todo el episodio veremos cantidad y muy buenos efectos especiales tanto en los combates como en las transformaciones que serán definitivas al final para unos y otros.

En fin, una segunda parte espectacular con mucho protagonismo para los 3 Caballeros y Jabi, incluso también para la niña Rin y como no, para Legoles.

Entretenimiento puro y duro que disfruté como nunca y con un final digno de película, tanto por su desarrollo como por su excelente canción de los créditos finales. Todo muy bonito y muy bien realizado que merece que GARO en su conjunto sea ya mismo una serie de CULTO !!!

Por cierto, si os gustan las figuras.... echarle un vistazo aquí, ojalá nos llegaran algún día !!!
Saludos !!

7 comentarios:

Sara dijo...

Radix, guapo, hauràs d'esperar a que jo la vegi abans de poder-te-la comentar...

Sorry.

Mitra

Radix dijo...

Encara no la tens? jejejeje
Millor que no llegueixis res del que he dit, perqué hi ha Spoilers a sac!!

Ja la comentarem tranquilament, fent un cafe si vols ;)

Salut!!

Anónimo dijo...

Que jo no l'hagi vista sencera, no vol dir que no n'hagi vistos bastants trossos ni que no sàpiga de què va...

Mitra

Radix dijo...

Aiiii Interneeeeett quin maravellós Univers !!!

P.D: Jo també la tenía en Japonés i subtitulada al castellà.... pero com sabia que surtiría em vaig esperar per veure-la en condicions.

Salut !!

Sara dijo...

Continuació. Destaquem:

- Al final, en Koga sí que aprèn! Pot continuar amb la seva cara de vinagre típica, però és evident que la seva forma de pensar ha fet un canvi notable. Com tu deies, el diàleg que manté amb en Tsubasa sobre les raons de lluitar, és molt esclaridor, i guai.

- En Koga també ha après a no agafar la Kaoru pel canyel i arrossegar-la sisplau-per-força (cada cop que veia una imatge d'aquestes em venia a la ment els tebeos de troglodites: l'home que venta una garrotada al cap de la dona i l'arrossega pels cabells. De veritat!). Amb tot el que té d'insociable, no deixa de tenir moments tendres (també amb la Jabi i la Rin). Però la pobra Rin també ha experimentat el seu vessant troglodita, com la Kaoru.

- Visquin els poders de la Jabi!

- La moto d'en Rei.

- El bosc aquell on les lleis de la física se n'anaven a fer punyetes. Ha hagut un moment en què jo no entenia res de res, i això que he vist fragments de la lluita del bosc a internet.

- Com s'ho ha fet en Koga per invocar la seva armadura peça per peça i, a sobre donar-li una nova forma? I una forma guapa! No entenc quin és el detonant d'aquesta nova transformació. L'has copsat, tu?

- Visca la taula de surf d'en Koga!

- El Lègules dels nassos no ha tingut cap problema per a vèncer els tres cavallers abans de començar la seva pròpia i horrorosa transformació. I si el mataven canviava de cos i llestos. Era dur, aquest!

- La Rin invocant el seu pinzell màgic (i treient en Koga de sota les pedres al mateix temps).

- En Rei esforçant-se en posar pau entre en Tsubasa i en Koga (quin parell! No hi ha qui els aguanti!)

- Moments que m'han semblat emotius: la Jabi arriscant-se abnegadament per la Rin, i en Koga fent-li prometre que sobreviuria; en Tsubasa somrient, i la Rin contenta; en Rei rebutjant un deixeble (el pobre noi se l'estimava, oi); la cara d'en Koga quan contemplava a la seva mà les papallones màgiques (aquí també hi he vist reflectit el seu potencial de tendresa); la cara emocionada d'en Koga quan ha entès que la Kaoru ha tornat.

- L'ending final, Orora no shita de, la meva favorita entre totes. Me la vaig gravar com a arxiu de veu des del Youtube en versió completa (5 minuts de cançó). Melodia bellíssima què, les primeres vegades d'escoltar-la, sempre em feia plorar.

Per acabar, la secció de cotilleos:

- Oi que quan la Jabi va dir que ja tenia a qui protegir, en Tsubasa se la va mirar molt satisfet?

- Em sembla que en Rei s'ha enamorat de la Sílver. Llàstima! Ara que ella no semblava tan gelosa com a la sèrie!

- On creus que en Koga haurà dut la Kaoru al final?

Uf! M'he passat amb la meva crítica. No em peguis, eh?

Radix dijo...

Continuem amb el "safareig" sobre l'especial.... només em faltaría un cafetet.
Està clar que en Koga ha madurat, es una mica mes sociable, pero no gaire mes, que a la serie.... els seus pensaments son mes profunds.

En Koga, no es que tingui tendències "troglodites" amb la Kaouru, el que pasa es que és un tio que sempre ha estat sol i no té experiència en tractar les dones.... jajajajaja

Lo del bosc, i els efectes de càmara, em semblant brutals, m'ha recordat una mica a les persecucions de "El Retorno del Jedi" :D

Lo de la transformació final de Garo, crec que es quant es clava la daga (que li ha donat un nou poder la Jabi) al cor... i llavors tot s'encadena.

Sobre la cançó de l'ending, només puc dir que es "Preciosa", i com jo no l'he trobat al Youtube, li posaré jo i per aquí també ho faré.

- Oi que quan la Jabi va dir que ja tenia a qui protegir, en Tsubasa se la va mirar molt satisfet?

Potser massa i tot, que il.lús, no hi té res a fer!!

- Em sembla que en Rei s'ha enamorat de la Sílver. Llàstima! Ara que ella no semblava tan gelosa com a la sèrie!

Crec que son un per l'altre, inseparables :D

- On creus que en Koga haurà dut la Kaoru al final?

Ummmmhhhh, crec que ja ho saps,(dolentota), per si acàs et donaré una pistilla (van direcció a la casa, i no crec que sigui cap a la cuina....bé, qui sap) jajajaja

Uf! M'he passat amb la meva crítica. No em peguis, eh?

Que va!! si m'ho he passat la mar de bé.
Si en cas et faig un petó ;)

Salut !!

Sara dijo...

La cançó va incorporada a un vídeo amb imatges de la peli. Vaig haver-me-la de gravar com a arxiu de veu, no vegis! Però és veritat, veig que ha desaparegut. Ho sento molt. La versió sencera és impresionant. La part coral es va fent més i més present a mesura que s'avança i això... uf! Vejam si la trobo durant el meu viatge al Japó (si no és massa cara, perquè també em vull comprar la banda sonora).

Ummmmhhhh, crec que ja ho saps,(dolentota), per si acàs et donaré una pistilla (van direcció a la casa, i no crec que sigui cap a la cuina....bé, qui sap) jajajaja


En Gonza no hi és i tindran la casa per a ells solets? Ai, que m'ensumo alguna dolenteria! T'imagines quin atac li pot donar al Gonza si l'endemà va a despertar l'amo? Però ja els tocava, pobrissons. (Per cert, ja sabia que anaven cap a la casa ;-) Sóc molt dolenta perquè no s'han fet cap petó com Déu mana).

Lo de la transformació final de Garo, crec que es quant es clava la daga (que li ha donat un nou poder la Jabi) al cor... i llavors tot s'encadena.

És veritat, no ho recordava. Suposo que en Koga va pensar que si s'havia de transformar en una bestiota (aquelles potes com d'insecte que li sortien feien yuyu de veritat) es podia arriscar a tot.

Lo del bosc, i els efectes de càmara, em semblant brutals, m'ha recordat una mica a les persecucions de "El Retorno del Jedi" :D

Ara que ho dius, és veritat.

M'ha agradat molt, en resum. Llàstima que ja no poguem esperar res més.

Mitra