viernes, 29 de mayo de 2009

Triplete Histórico


IMPRESIONANTE !!!



Y aquí unas fotos de la fiesta que viví en Canaletes:



3 comentarios:

Sara dijo...

Vas anar a Canaletes? No m'ho puc creure, hahahaha!

Jo no vaig veure el partit (m'estava remirant uns quants expedients X), però no calia: vaig sentir acústicament els dos gols i la fi, així com el començament de la fugida general cap a Canaletes. I ahir, quan anava a classe d'Ikebana, el metro estava que no s'hi podia estar de gent acolorida, cridanera i irresponsable (els burros es posaven a botar a dins dels vagons amb allò de "que bote, que bote, del Madrid el que no bote", prescindint del risc que suposava). Fins al punt que en sortir de classe, em vaig negar a agafar un altre cop el metro i vaig recórrer al taxi. A més, duïa a sobre les plantes que havia utilitzat per a la meva classe, i no volia que acabessin fetes un nyap.

Però el taxista duïa la ràdio a tota pastilla amb la descripció minuciosa de la rua de benvinguda al personal futbolero i de l'ambient al Camp Nou, això cap a 2/4 d'onze del vespre. I sort vaig tenir que passàvem prudentment apartats de la zona neuràlgica.

En fi, que encara que no vulguis, ho has de viure (a mi ha m'ha passat l'època de quan era forofa del Barça). A "comarques" es viu igual d'intens?

Greetings!

Radix dijo...

I tant, aquí al poble vivim molt intensament les victories del Barça... erem un grup d'aficionats que vam veure el partit en un Bar fent ambient i al acabar vam decidir anar a Barcelona a celebrar el títol (sense embojir, perqué s'ha de saber disfrutar sense causar alderulls, vam veure de tot, molta gent incívica que trencava tot el que hi havía davant seu, fins i tot un paio passejava amb un un "semàfor" ):
Hi ha molt descerebrat per el mon, pero l'important es que nosaltres ens ho vam passar molt bé... aixó sí, vam arribar a casa quasi a les 6 del matí... pero va valer molt la pena veure tot Barcelona al carrer celebrant una victória histórica.

Una abraçada i Força Barça !!

ADOKEN dijo...

Miralo el que fue a canaletas con chofer, vaya que solo le faltava la gorra. La verdad que fue una noche epica, lastima que cuando empezo la caballeria con sus estruendosos vulcanos a disparar una bolas llenas de rabia e ira contenida,( por culpa de 4, para no variar ) dejo de ser una noche placida a ser una noche de carrera en linea ....
Por suerte salimos del tumulto y nos dio tiempo de un ultimo tango .... todo y que esta vez no fue en PARIS ...... FUE EN ROMA ......

Veni, vidi, vinci ......

Visca el Barça ......